Wil jij met ons creatief brainstormen?

Ik wil jullie nieuwsbrief!

Premiumexperts zetten jouw bedrijf op de kaart

Al ruim 15 jaar zijn we actief in de promotionele wereld. In die periode hebben enorm veel ervaring opgedaan op het gebied van fabrikanten, compliance, kwaliteiten en technieken.

Omdat we onszelf zien als premiumexperts willen we jou graag ontzorgen. Leg je vraag gewoon bij ons neer en wij doen de rest! Heb je zelf een idee, ook prima. Maar wij zijn een beetje eigenwijs en zullen je dan toch proberen ook een alternatief te bieden, waarbij niet alleen jullie verrast zijn, maar ook de uiteindelijke ontvanger. We leggen graag een link tussen de boodschap die je wilt communiceren en het premium dat hieraan verbonden is.

We denken vanuit een idee, niet vanuit een product. Jouw succes is ons succes en daarom groeit ons klantenbestand zo snel.

services-tabs-139154408

Premiums

The sky is the limit. Omdat we vanuit een idee denken komen we vaak met verrassende voorstellen. Als het maar klopt met de boodschap die jullie willen uitdragen. We worden er soms droevig van wanneer we een beurs bezoeken en er liggen bij 90% van de standhouders pennen. Nou is er niks mis met een pen maar het kan (met hetzelfde budget) volgens ons ook vaak wat creatiever of verrassender. Probeer het gewoon eens uit!

services-tabs-139154408

Geschenken

Wij zien geschenken als een luxer premium dat dus op een andere manier wordt ingezet. Een jubileum, een mooi contract of order? Beloon uw relatie met een mooi geschenk. U kweekt hiermee veel goodwill.

We putten hiervoor niet alleen uit de promotionele wereld maar soms ook uit de retail. Alles naar uw wens zodat u goed voor de dag komt.

services-tabs-139154408

Groene producten

De regelgeving vanuit importlanden wordt steeds scherper en daar zijn we blij mee. Op naar een duurzame wereld! Gelukkig wordt het aanbod in “groene” premiums steeds breder en goedkoper.

Een paraplu van gerecyclde PET flessen? Cradle to cradle producten? Geen weekmakers? Bamboe producten waardoor minder CO2 uitstoot?
De Jong relatiegeschenken verdiept zich wekelijks in het nieuwe aanbod en is dus altijd up to date!

Maatwerk

Stiekem ons paradepaardje. Hierbij kunnen we ons creativiteit het beste tonen. En het is allang niet meer zo dat je dan gelijk hele containers tegelijk moet bestellen. Door ons uitgebreide netwerk van fabrikanten, drukkers en marketeers kunnen we hier slim op inspelen. En we vinden het leuk om te doen!

We verzamelen alle ingredienten die nodig zijn voor een maatwerkvoorstel: budget, aantal, doelgroep, doel, levertijd. Hoe meer input hoe beter het voorstel. Oh ja de voorstellen kosten niks dus waarom niet gewoon een keer uitproberen?

Maak een afspraak

Wil jij een keer creatief met ons brainstormen? Of gewoon een vrijblijvende kennismaking?
Wij leren je graag kennen bij ons op kantoor in Barendrecht. Of bij jou, wat jij wilt.

  VOORNAAM *
  ACHTERNAAM *
  EMAIL ADRES *
  TELEFOON

  JOUW BERICHT

  HOE KUNNEN WE JE HELPEN?