Welkom bij De Jong relatiegeschenken, creatief in maatwerk.

Waarom kies jij voor De Jong? Omdat de klant bij ons nog echt koning is. Wij met een grote dosis creativiteit op zoek gaan naar een geschenk of giveaway dat past bij jouw doelgroep. De Rotterdamse mentaliteit voeren wij door in de bedrijfsvoering: Geen woorden maar daden! Geen luchtballonnen maar een gedegen advies onderbouwt met een enorme product -en bewerkingskennis. De Jong relatiegeschenken probeert een link te leggen tussen de boodschap die je uit wilt dragen en het geschenk dat hieraan verbonden wordt. Zo schep je een "dubbele" boodschap. Niet alleen verrassend voor jou als opdrachtgever maar vooral voor de ontvanger, daar gaat het om. Ken je ons nog niet? Probeer het eens uit, onze voorstellen kosten niks!

Notitieboeken

Notitieboeken

Notitieboeken zijn een sterk geschenk want functioneel en relatief laag in prijs. Tevens kun je er veel van jouw communicatie op kwijt. Plaats je alleen je logo of ga je voor een full colour bedrukking? Ook kunnen we ze produceren naar jouw wens.

 

Bekijk categorie

Thermoskannen

Flessen

Gezondheid en duurzaamheid gaan hand in hand met flessen. Wanneer je genoeg water drinkt creërt dat vitaliteit. Ga je voor een goedkope bidon of kies je voor een kwalitatief hoogwaardige fles? Bekijk de vele mogelijkheden.

 

Bekijk categorie

Telefoon en laptop

Tech items

Ben jij fan van innovatie? Hier kun je de laatste snufjes zien op het gebied van technologie. Denk aan wireless chargers, oplaadkabels, bluetooth apparaten etc.
Verras jouw klant met een artikel dat hij nog niet kent. 

 

Bekijk categorie

Maand-actie: windproof paraplu’s

27 Inch windbestendige paraplu met 190T pongee doek, glasvezel stok en baleinen. Handmatig open/sluit-systeem. Dankzij het glasvezel materiaal is deze paraplu sterk en licht van gewicht. De zwarte ABS-handgreep heeft een rubberen afwerking waardoor hij comfortabel in de hand ligt. De paraplu heeft zwarte plastic uiteinden en bovenkant. Zelfs als het waait en regent, houdt deze stormparaplu je droog. Verkrijgbaar in zwart, wit, blauw, grijs en royal blue (kobalt). Prijzen inclusief 1 kleur bedrukking op 1 segment:

50 stuks: € 12,25 per stuk
100 stuks: € 11,25 per stuk
250 stuks: € 10,50 per stuk
Je kunt de paraplu's bestellen via onze contact pagina!